Information från Styrelsen

Cykelrummet:

Vi har nu satt upp dekal på cykelrummet och vi ber er att stänga dörren noggrant efter er. Vi har möjlighet att se vem som senast öppnat dörren, så rapportera snabbt ifall ni märker att dörren stått öppen eller om något saknas.

Trädgårdsskötsel:

Ekströms Allservice har i samarbete med föreningens trädgårdsgrupp fått i uppdrag att rensa bort ogräs och beskära buskar på gården samt på övriga ytor tillhörande föreningen. Vi vill även meddela att det kan lukta en aning ättika under perioden då detta görs.

Trädgårdsgruppen har även fått en utökad kassa för att göra inköp av bla växter, de har bland annat köpt in den nya fina bänken som står på gården.

Föreningens äldre gräsklippare är till salu då en ny införskaffats. Kostnad 500kr och det är först till kvarn som gäller, är du intresserad kontakta styrelsen. Märke: Ryobi RLM 1956MEB, Typ: Humandriven (inte självgående), Tillverkningsår: 2013.

Försäljning av hyresrätt:

Föreningen har sålt en tidigare hyresrätt i 8:an. Detta innebär att vi nu kommer att amortera 3,5-4 miljoner kronor på lånen. Ekgården har lägst lån per kvadratmeter av alla bostadsrättsföreningar i Dalen!

Bygget på Bersågränd:

Styrelsen kommer inte att överklaga tingsrättens beslut om det planerade bygget på Bersågränd. Detta då tidigare argument redan är framförda och möjligheterna att få beslutet ändrat bedöms som små.

Städdag:

Höstens städdag är inplanerad till söndagen 4/10. Mer info om det kommer längre fram. Vi önskar dock att alla märker upp sina cyklar med namn eller lägenhetsnummer senast 20/9 inför att vi på städdagen rensar bort omärkta cyklar.

Mvh Styrelsen